IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Djecji vrtić Histrići poštuje vašu privatnost i temelji svoju internetsku stranicu na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo.

Ova izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka .

Korištenjem ove internetske stranice suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj izjavi.

 

PRIKUPLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

Kako bi održala funkcionalnost internetskih stranica i omogućila usluge koje korisnici traže, dječji vrtić Histrići na ovom web mjestu može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika. Putem internetske stranice www.histrici.hr moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su>  ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj i slično. Upisom osobnih podataka u za to predvidjena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.. D.v. Histrici prikuplja podatke o vašem računalu. Ovi podaci mogu uključivati vašu IP adresu, tip preglednika,vrijeme pristupa i adrese web stranica. Dv Histrići prikuplja podatke o  korisniku i izvan ovog web mjesta, na temelju obrazaca upitnika uz suglasnost korisnika i u svrhe navedene u tim obrascima.

Prikupljene podatke, kao i podatke koje je saznala na osnovi pčružanja usluga korisnicima, D.v. Histrići obradjuje u svrhu u koju su isti dani, odnosno u svrhu korištenja web stranica i pružanja željenih usluga te kako bi vam pružila informacije o proizvodima ili uslugama koje možete koristiti. D.v. Histrići može koristiti navedene podatke kako bi vam pružila učinkovitiju korisničku uslugu, olakšala korištenje web stranica vašim osobnim sklonostima i interesima.

D.v. Histrići može dijeliti podatke s izvršiteljima obrade za odredjene svrhe: izradu statističke analize, omogučivanje korisničke potpore, organizaciju dostave ili slične potrebe. Ovim vas D. V. Histrići ujedno informira da imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima, kao i na njihov ispravak, pravo naknadno odustati od predhodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti, kao i pravo usprotiviti se obradi osobnih podataka u svrhe pružanja informacija o proizvodima ili uslugama.

Uvjeti ove izjave o zaštiti privatnosti uredjuju upotrebu svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja izjave.

Internetska stranica www. D.v. Histrići. Hr štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom , sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

OBJAVLJIVANJE PROMJENA

Pravila o privatnosti mogu se izmijeniti ili dopuniti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave , a svaka promjena u našim pravilima o zaštiti osobnih podataka biti će objavljena na ovoj web adresi.